Health Investment

Health Investment is een onafhankelijke organisatie en adviesbureau dat zich bezig houdt met het organiseren van nascholingen, congressen en e-learnings voor medische en paramedische beroepsgroepen zoals huisartsen, specialisten, verpleegkundigen en praktijkondersteuners.

Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van een uitgebreid netwerk van adviseurs en sprekers. Zo staan wij er borg voor onafhankelijke producten aan te kunnen bieden voor en door professionals. Naast medische en paramedische gerelateerde onderwerpen bijvoorbeeld op het gebied van hart- en vaatziekten, diabetes, pulmonologie en epilepsie voorzien wij ook in voordrachten op het gebied van management, praktijkorganisatie en lifestyle. Afhankelijk van de beroepsgroep is het natuurlijk mogelijk om specifieke voordrachten geheel nieuw te ontwikkelen.

Indien u hierin geïnteresseerd bent, vragen heeft, dan wel in contact willen treden met een van de adviseurs / sprekers dan kunt u altijd contact opnemen met een van de projectmanagers van Health Investment via info@healthinvestment.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van onze nascholingen en congressen? Meldt u zich dan aan voor onze maandelijkse, digitale, nieuwsbrief.

Health Investment